Videoovervågning opsættes for private og erhverv

Øg din tryghed og sikkerhed i hjemmet eller på arbejdspladsen

Er du utryg i dit hjem, fordi der er mange indbrud i dit boligkvarter? Eller er du en af de mange danskere, der tidligere har været udsat for indbrud, og ønsker du at forebygge, at det sker igen?

Lad os hos Nordjysk Teknik ApS opsætte videoovervågning i dit hjem eller i din virksomhed. Vi har blandt andet specialiseret os inden for overvågningssystemer og alarmer, så vores kunder kan føle sig trygge. Vi tilbyder alt inden for overvågning, herunder opsætning og installation for både private og erhvervskunder i blandt andet Aalborg, Nørresundby og Aabybro samt i hele det øvrige Nordjylland.

Skræm tyven væk eller øg chancerne for opklaring i tilfælde af indbrud

Videoovervågning har både en præventiv virkning, fordi et overvågningskamera ofte skræmmer tyven væk, samtidig med at det kan være nyttigt i forbindelse med opklaringsarbejdet, hvis tyven alligevel beslutter sig for at tage chancen og bryde ind i dit hjem eller i din virksomhed. Det kan derfor være en god ide at få installeret et udendørs overvågningskamera på din grund.

Kombiner videoovervågning med en alarm

Hvis du vil opnå maksimal effekt af din videoovervågning, kan du med stor fordel kombinere den med et alarmsystem. På den måde kan du øge sandsynligheden for, at en potentiel indbrudstyv vil springe lige netop dit hus eller din virksomhed over. Samtidig kan du sikre dig, at både naboer og alarmcentral får besked om indbrud med det samme, hvis tyven alligevel tager chancen.

Få en skræddersyet løsning der matcher dine behov

Vi tilbyder et stort udvalg inden for kameraer, og vi kan derfor finde lige netop den løsning, som passer til dine behov. Det samme gør sig gældende i forhold til vores alarmsystemer. Vi har både mulighed for at imødekomme dine ønsker, hvad enten du ønsker styring af systemet over mobilen via WiFi eller en skærm.

Kontakt os derfor gerne allerede i dag for at høre mere om vores videoovervågningsløsninger eller for at bestille et uforpligtende besøg. Vi kommer gerne en tur forbi din adresse, hvor vi sammen finder frem til den rigtige sikringsløsning for lige netop dig.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og beskriv din opgave, så vender vi tilbage med en pris på opgaven.

 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

24 timers service

Hvis du har brug for os, har vi 24 timers service 365 dage om året.

Tilfredse kunder

Tilfredse kunder kommer af et grundigt arbejde med fokus på kvalitet.

Vi løser alle opgaver

Vi har både store og små kunder og med betjening i Nordjylland.

Over 40 års erfaring

Vores 40 års erfaring sikrer dig, at vi kan varetage alle opgaver.

Nordjysk Teknik ApS

​Limfjordsgade 130

9440 Aabybro 

​CVR: 40952098

Telefon: 77 33 10 00

E-mail: mail@nordjyskteknik.dk

fb-hvid

Adresse

​Jammerbugt - Kontor/Lager

Knøsgårdvej 103 A

9440 Aabybro

​               

​Aalborg - Lager

Fjordvej 10

​9220 Aalborg Øst​

Salgs og leveringsbetingelser